Tuon tuntemattoman antamat tehtävät on viritelleet mua sopiviin tunnetiloihin ja tuoneet jännitystä arkeen. En tiedä todellakaan miksi olen tähän suostunut. Ehkä tämä on ollut sitä mitä olen kaivannut. Tehtäviä on ropissut tasaiseen tahtiin ja minä olen niitä suorittanut parhaani mukaan. Käskystä kirjoitan tehtävänannosta jonka suorittamista taisin venytellä ja vanutella mielessäni muutaman päivän. Tarkkaan en muista oliko päiviä kaksi vai kolme.

Oma Herrani MR oli tässä myös osallisena. Sain tehtäväkseni esittää hänelle show:n. Kahdella kurkulla masturboiden. Toinen peppuun tungettuna ja toinen pilluun. Laueta ei saanut ja Herra MR:ltä piti ottaa suihin. "En mä osaa!" "Mua nolottaa!"-selitykset. No niin mua tottavie nolottikin...Kun se päivä koitti että vaihtoehtoa ei enää ollut, niin laitoin töistä Herralleni viestin: "Mun on tehtävä se tehtävä tänään!" Halusin ja en halunnut sitä tehdä. Koitin löytää teoriasta aukkoja ja siirtää vuoria. Sitä tehdessä Herra Mysteerin hermo petti ja tehtävän luonne sai erilaisen merkityksen. Petyin siitä. Iloinen olin että Herra MR oli nyt tässä tehtävässä mukana joten tiesin että suoritettua se tulee. Tavalla tai toisella mutta tulee.

Herra MR:n kanssa käytiin suihkussa yhdessä. Se kuuluu meidän arkirutiineihin...Sitten omassa sängyssä. Omissa lakanoissa. Oman miehen edessä oli lupausten lunastusten aika.Mua nolotti ja hävetti vaikka kaikki oli tuttua. Meille molemmille... "Hae ne kurkut." Viivyttelyä. En halua. En pysty. Rottinki piiska roikkuu oven pielessä. Sekin on tuttua. Näen sen joka päivä, mutta valitettavan vähän kiinnitän siihen arjessa huomiota. Nyt sen olemassa olo ja kirvelevä kipu jota se aiheuttaa piirtyy mieleen.

Viivyttelen lisää. Alasti sängyn reunalla. Peppu pystyssä hengitellen peittoon ja on epämiellyttävä olo. "Yksi...Kaksi...KOLME...Neljä...VIISI!" Ja minä kipitän hakemaan kurkut. Riisun niitä verkkaiseen tahtiin...Panettaako mua?Kiihottaako tämä? En tiedä. Ehkä liikutaan rajoilla.

Istun ja tuijotan niitä perkeleen kurkkuja! Mun mieli huuta että "EN PYSTY TÄHÄN!" ja haluan paeta. Rottinki napsahtelee pari kertaa kevyesti sääreen tai reisien väliin. En ole varma. Sitten kerran kovemmin ja pyydän saada haudata kasvoni tyynyyn. Saan luvan. Kasvot tyynyjen suojissa alan sovitella liukkarilla kuorrutettua kurkkua takapuoleen. Hivuttelen varovasti sitä sisääni. Sitten ujosti edestakaisin. On vielä se toinen kurkku. Sen sovittelen pilluun mutta en pysty hallitsemaan niitä molempia joten Herra MR herrasmiehenä auttaa pepussa olevan kanssa ja työstää.

Peppujutut on kyllä ihan tuttuja mutta aikaa on vierähtänyt tovi. Ellei edellistä tehtävää lasketa jota en ole kertonut...Tunnen olevani niin täynnä etten tiedä miten kehoni siihen suhtautuisi. Tuntuuko hyvältä vai ei? "Haluatko että lopetan?" "En tiedä?" Tietyllä tapaa nautin mutta tuntemusta on vaikea käsitellä. Pystyisinkö laukeamaan tähän tunteeseen? Ehkä?Jos se vielä jatkuisi. Jos kestäisin vielä mutta siihen ei ole lupaa..."Haluatko että lopetan?" "Haluan..."

Herra MR menee selälleen makaamaan viereeni ja pakottaa ottamaan suihin. Vaikka ei se mitään todellista pakkoa koskaan ole. Pidän siitä että toinen nauttii. Hän pitää hiuksiani tiukasti otteessa ja koittaa taas saada kalunsa syvälle kurkkuun. Haluaisin osata niellä sen. Niin minulle sanotaan "Sun pitää niellä se! Ei se muuten mene!" Mä haluan osata mutta en osaa. Se on niin iso ja pelkään että tukehdun siihen. Herrani runkkaa minulle ja saan niellä kaiken. "Hyvä tyttö!"